Vi hjælper kapitalforvaltere med administration og distribution

Som udbyder af kapitalforvaltning hviler der et univers af administrative og lovgivningsmæssige opgaver på dine skuldre. De er nødvendige, men er ikke en kerneaktivitet for en kapitalforvalter.

Samtidigt er det en meget vanskeligt og kostbart for en bank-uafhængig kapitalforvalter at nå ud til en større kundegruppe med sin investeringsstrategi.

Hos AG-informatik udfører vi en række administrationsopgaver med en høj standard og med solide processer, så kapitalforvalteren kan holde fokus på sine kerneaktiviteter, og vi sørger for at gøre afstanden mellem kapitalforvaltere og deres kunder mindre.

Vores ydelser

IT-systemet AG-invest Læs mere her
IT-systemet AG-invest, som er skræddersyet til backoffice i et Investeringsforvaltningsselskab.
Split Administration Læs mere her
En en kapitalforvalter uddelegerer dele af sin operative administration til os.
Investeringsforvaltning Læs mere her
Via vores datterselskab Fundmarket A/S leverer vi en investeringsforening som er "ready to go", og som udover traditionel distribution via fondsbørsen og pengeinstitutter, tilbyder den unikke Fundmarket-model, som ingen andre administrationsselskaber tilbyder.
Software til kundeportaler Læs mere her
AG-informatik har udviklet softwaren til Fundmarkets investorportal og rådgiverportal. Softwaren kan købes på licens af andre kapitalforvaltere, og tilpasses til kapitalforvalterens design og behov.
Infrastruktur til Family Offices Læs mere her
Danske Family offices er i forhold til andre lande voldsomt underforsynet med operationelle services og IT-systemer, der kan understøtte deres forretning og kundeservice.